YSA DESIGN
  • kunde

    YSA DESIGN

  • tjeneste

    Logo / Nettsider / Visuell identitet

  • ysa.no

YSA Design har vært ledende innen cruise-design i over 30 år.

YSA Design har i over 30 år levert innovativt og ledende design innen cruiseindustrien fra sin base på Kongen i Oslo. I 2017 bestemte de seg for å modernisere selskapets fremtoning.

Den historiske forankring i det maritime miljøet og selskapets stolte historie har vært essensielt i vår utvikling av ny profil: I det runde ko-øye finner en både Y, S og A, samtidig som man kan trekke paralleller til Leonardo da Vincis vitruviske mann og proporsjonsstudie.

Det moderne og enkle designet har gitt YSA Design et luftig, særegent og skandinavisk preg –  noe som er viktig å formidle overfor selskapets internasjonale marked.

Les om resultatet her.

For at vi skal kunne fortsette å levere den kvaliteten som våre kunder forventer, er vi helt avhengige av dyktige designere og arkitekter. Vi ser at vår merkevare og visuelle fremtoning hjelper oss med å fremstå som den aktøren vi faktisk er, og har gjort oss mer attraktiv for nye ansatte. Siden 2017 har vi fått 14 nye kollegaer fra 9 forskjellige land, som er et fantastisk tilskudd til vår internasjonale bedrift og virksomhet.

– Isabel Johannsdottir, Administration & Marketing Manager