Personvern og informasjonskapsler

Vi, som alle andre nettsider bruker informasjonskapsler når du bruker vårt nettsted. Vi må da også, som alle andre, fortelle deg hvorfor vi bruker disse, selv om du kanskje begynner å bli litt lei av slike tekster. 

Google analytics

Vi bruker Google Analytics til å samle inn data på bruken av vårt nettsted. Ingen steder på vår nettside vil du måtte gi fra deg personnlig informasjon og all informasjon vi samler er for å analysere bruken av vår nettside. For å si det enkelt, vi vil for eksempel se hvor du går etter du har gått inn på nettsiden vår. Vi vil se om brukere klikker på den store røde knappen som sier “kontakt oss” eller om de heller går ut. På denne måten lærer vi hvordan dere bruker siden vår og hva vi kan gjøre bedre. Kanskje den røde knappen skulle vært grønn..

Tredjeparts nettsider / embedding av innhold

Dersom vi skulle bruke eksterne videospillere som YouTube eller Vimeo, eller andre tredjeparts løsninger kan disse nettsidene også hente inn brukerdata og bruke informasjonskapsler. Disse kan også i visse tilfeller identifisere deg som person dersom du er logget inn på en av plattformene deres. For eksempel om vi bruker Facebook sin “liker” integrasjon, noe vi forsåvidt ikke gjør. Per dags dato bruker vi vår egen videospiller, og har ingen andre tredjeparts innhold på vår side.

Hvem deler vi dataen med

Ingen. Dette er ikke snakk om Big Data, vi er et lite kommunikasjonsbyrå i Oslo. mange brukere har vi ikke at det er spesielt lukrativt å selge denne brukerdataen videre.

Har du spørsmål

Om du har spørsmål angående personvern og bruk av informasjonskapsler på vår nettside er vi kanskje like overrasket som deg over det. Uansett så kan du nå oss på hei@bigfish.no eller besøke kontaktsiden vår for ytterligere informasjon.