Promitto Group AS
  • kunde

    Promitto Group AS

  • tjeneste

    Logo / Visuell identitet

  • promitto.no

Ny visuell profil til spesialistene på lineær LED-belysning

Kreativ Belysning AS, Eledge Lighting og Byggbelysning ble til ett og skiftet navn til Promitto Group i 2022. I den forbindelsen ønsket de å fornye seg visuelt. Promitto Group AS er en norsk produsent av lineær LED belysning og har siden oppstarten i 2015 jobbet målrettet for å utvikle de beste og sikreste LED-stripene på markedet.

De satser på ny teknologi, høy kvalitet og innovative løsninger og ønsker å skape verdi for kundene sine gjennom løsninger som sparer tid, miljø og penger. Det heier vi på!

I forbindelse med en endring av både navn og profil i April 2022 skiftet vi navn fra Kreativ Belysning AS til Promitto Group AS. Denne prosessen innebar en betydelig omstilling slik at selskapet kunne gå internasjonalt. Etter et godt samarbeid gjennom flere år var det naturlig å gå for Big Fish til å hjelpe oss med den visuelle profilen.

Christine guidet oss fint gjennom hele prosessen. Jeg opplever samarbeidet som enkelt og effektivt. De lyttet til våre behov og de kom opp med et forslag som vi umiddelbart likte. Blir ikke bedre enn det! Vi er godt fornøyd med samarbeidet så langt og kommer til å fortsette å bruke Big Fish i fremtiden.

Daniel Brekke, daglig leder