Hvem er vi?

Big Fish, i Oslo og Florø
Big Fish leverer tjenester innen visuell design, webutvikling og innholdsproduksjon. Big Fish har eksistert siden 1999 og har i dag 4 faste ansatte (med lang erfaring) og tette samarbeidspartnere.

Personlig oppfølging og flat hierarki
Når du samarbeider med Big Fish, får du tett og personlig oppfølging av de som faktisk utfører det kreative arbeidet. For oss blir samarbeidet et «vi» fremfor «oss og dere». Vi ønsker å bli ansett som en intern ressurs som har prosjektet og dets beste i bakhodet, også utenfor arbeidstiden.Som regel er vi et team på minimum tre, der alle er involvert fra første møte. Dette gjør at vi er flere som kjenner dere fra start og vil dra nytte av hverandre i den kreative prosessen. Målet vårt er at vi skal forstå deg så godt at vi kan forutse kommende behov og alltid levere litt mer enn du forventer.

Høy prioritet, effektiv ressursbruk og rask respons
For et mindre byrå er du en større kunde. Enkelt og greit. Fornøyde kunder er det vi lever av, og vi strekker oss langt for å levere – også når behovene oppstår på kort varsel. Færre folk betyr også færre mellomledd, som igjen betyr raskere beslutningsprosesser og effektiv ressursbruk. Mindre teams reagerer raskere enn større, og vi tilpasser oss nye behov og endringer som oppstår underveis. For deg som kunde er det kort vei til både designer og utvikler, og terskelen er lav for å ta opp telefonen og be om råd.

Vi jobber tett med kundene våre og ønsker å etablere langvarige og gode relasjoner. For deg som kunde betyr det kort vei, rask hjelp og hyggelige svar.

Med hodet og hjertet
Big Fish er i dag en rådgivende sparringspartner for flere kunder og jobber med både hodet og hjertet. Kombinert med erfaring og kompetanse gir dette veldig fornøyde kunder.

Big Fish legger stor vekt på det bærende konseptet, det er suksessgrunnlaget for en levedyktig profil. Vi har også et sterkt engasjement for bærekraftige løsninger, både for mennesker og kloden. Vi skal løfte frem og synliggjøre de gode løsningene, informere om mulighetene og bidra til holdningsendringene som vi er så avhengige av.

Les hva kundene sier om å jobbe med Big Fish, eller ta en titt på våre prosjekter.

Trude Svardal

Trude Svardal

Partner / AD / Designer

+47 995 55 722

Christine Arnesen

Christine Arnesen

Partner / Senior designer

+47 926 21 133

Robin Ingebrigsten

Robin Ingebrigsten

Partner / UX designer / Motion design

+47 465 13 944

Magnus Moholdt

Magnus Moholdt

Partner / Utvikler / Designer

+47 971 01 666