← Tilbake til Tjenester

Konsept og strategi

Henger elementene i din visuelle profil og verdiene i din bedrift sammen? Hva gjør at de styrker din historie? Hvordan kan din verbale identitet bidra til din visuelle identitet?

Alle bedrifter, organisasjoner og tjenester har, eller bør ha, en strategisk intensjon. Noe som sier noe om hvilken retning virksomheten skal bevege seg i. Den sier også noe om hvordan bedriften skal fremstå og presentere seg. Big Fish tilbyr alt fra navn, logo, nettside, visuell profil, tekst og foto, men alt bygger på hva din bedrift skal løse for hvem. Vi hjelper deg å samle ideene dine til en plan for hvordan ditt produkt eller tjeneste skal utformes. Sammen skaper vi solide konsepter og bygger på din strategi.

Hva gjør vi?

  • Innsiktsarbeid
  • Workshop
  • Konseptutvikling
  • Navnutvikling
  • Overordnede kommunikasjonskonsepter
  • Kampanjeideer
  • Kreative uttak

Kundefordeler

  • Bedret posisjonering i markedet
  • Avgjørende for godt grunnet og målretta profilarbeid
  • Skaper relevante merkevarer

Hva er meningen med din mening?

Et godt konsept med utarbeidet visjon og verdigrunnlag gir et hav av inspirasjon. Det er din merkevares personlighet og sinnelag. Den angir hvordan din bedrift skal møte de kontaktpunktene den har med sine målgrupper, resten av omverdenen og ikke minst internt med dine kollegaer. Den differensierer deg fra dine konkurrenter og den lokker til seg de nyansatte du ønsker.

Din visjon er vår ledestjerne

Din bedrifts emosjonelle egenskaper, verdigrunnlag og visjon er det viktigste styringsverktøyet vi som designere har for å framstille og presentere ditt budskap. Alle våre designprosjekt forankres derfor i virksomhetens overordnede strategi.

Gjennom innsiktsarbeid hjelper vi dere å identifisere hva deres kjerneverdier er og hvordan disse kan forme visjon og retning. Vi jobber kontinuerlig med en forankret og sterk konseptuell bunnlinje som vi stadig kan hente elementer og inspirasjon fra – slik at du og din merkevare står på trygg grunn.

Du kan fokusere på en best mulig tjeneste eller et fremragende produkt, mens vi bistår med en nyttig verktøykasse med klare brukerveiledninger, slik at du vet hvilke verktøy du bruker når, og hvorfor. Med en god plan blir ikke innsatsene tilfeldige, men strategisk riktige, og tro til ditt konsept.

For å lykkes i kommunikasjonsarbeidet, er vi avhengige av gode verktøy som visualiserer og forenkler informasjon som er både teknisk og kompleks.

– Ocean Hyway Cluster

Se hydrogen verdikjeden til Ocean Hyway Cluster 

Great to have business friends like Big Fish AS. To have a partner that works so closely with us and understands our philosophy of “doing green by black numbers” so well is a great asset for us at Becour.

– Hans Petter Kildal, Becour

Klar for å jobbe med konsept og strategi?

Kontakt designer og fotograf Johanne, for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere lykkes enda bedre!

Picture of designer Johanne Furuseth

Johanne Furuseth
Designer og fotograf
johanne@bigfish.no

Flere tjenester

Hva er en visuell profil?

Hva er en visuell profil?

Hjelp med UX/UI?

Hjelp med UX/UI?

Ny nettside

Ny nettside