← Tilbake til Tjenester

Hjelp med UX/UI?

Trenger dere UI/UX designere som kan hjelpe dere å forme gode brukeropplevelser? Sitter du på en digital løsning som trenger gjennomgang, eller flere digitale løsninger som ikke henger helt sammen? Big Fish kan hjelpe dere.

Hva er UI og UX, og hvorfor er det så viktig for tjenesten din?

Når vi jobber med UX (brukeropplevelse) og UI (brukergrensesnitt) snakker vi om kreative prosesser hvor brukeren og dens opplevelse av produktet eller tjenesten settes i fokus. Det samarbeides tett mellom UX-designeren, som løser hvordan produktet oppleves fra A-Å, og UI-designeren, som løser det estetiske.

Hva er UI og UX, og hvorfor er det så viktig for nettsiden din?

Hva gjør vi?

  • Workshop
  • Kundereiser
  • Målgruppe og brukerbehov
  • Innhold og funksjonalitet

Kundefordeler

  • Øke relevansen til din merkevare
  • Behold trafikken du genererer til dine tjenester

Sømløs bruk

I dag er folk flest vant til å kunne ordne det meste selv over nett, og de forventer umiddelbar respons. Hvis en bruker ikke finner det han eller hun leter etter, om en knapp ikke leder dit vedkommende forventer, eller om brukeren åpner et bildegalleri og ikke kommer seg tilbake, kan en potensiell kunde være tapt. Å samarbeide med designere for å forme brukerreisen vil over tid gi mer lojale kunder og brukere. Å ha brukervennlige tjenester er vel så viktig internt, for de ansatte, og deres stolthet i å levere gode tjenester.

Jeg satt veldig pris på den tette og raske oppfølgingen hos Big Fish, og det føltes som om alle involverte var genuint interesserte i at jeg ble fornøyd.

– Erla Eiendom

Vi har erfaring og kompetanse til å kunne hjelpe dere å forbedre brukeropplevelsen. Vi setter oss godt inn i problemstillingen og sørger for å bruke samarbeidsverktøy som dere er fortrolig med (fra Microsoft- til Adobe-pakken eller onlineverktøy som Figma eller Miro).

For best resultat opererer vi alltid i team. Du blir ivaretatt av erfarne designere som du har direkte kontakt med. Målet er å sørge for å bli godt kjent med dere og brukerne deres, slik at brukeren faktisk settes i sentrum for utviklingen.

Mockup av 3 mobilskjermer fra den Lovdata pro sin salgside.

Big Fish har helt siden vi startet samarbeidet vist at de forstår hvem Lovdata er og hva vi står for. De har kommet med sine profesjonelle råd, samtidig som de har lyttet til og respektert, men samtidig utfordret, våre ønsker.

– Lovdata

Becour har hatt glede av å samarbeide med Big Fish siden 2018. De er små i antall og STORE i leveranse. Kan ikke annet enn å anbefale dem videre på det varmeste.

– Becour / Marbly

Visuell fremstilling av et komplisert og teknisk produkt?

Klar for neste steg mot en optimalisert brukerreise?

Ta kontakt med daglig leder og designer Trude, så tar vi en prat og finner en løsningen som du får best utbytte av.

Trude Svardal, daglig leder og designer

Trude Svardal
Daglig leder og designer
trude@bigfish.no

Flere tjenester

Konsept og strategi

Konsept og strategi

Hva er en visuell profil?

Hva er en visuell profil?

Ny nettside

Ny nettside