← Tilbake til Tjenester

Ny nettside

Er dere på jakt etter oppdatert eller helt ny nettside? Vil du gjøre nettsiden din rask og miljøvennlig? Vi leverer skreddersydde løsninger fra bunnen av for å gi hver nettside egen identitet og unik opplevelse.

Hvis dere har en nettside fordi dere «må», har dere et stort utviklingspotensiale. Nettsiden din både kan og bør være ditt viktigste strategiske verktøy innen salg, kommunikasjon og branding. Når du innser dette, åpner det seg et hav av nye og spennende muligheter!

Hva gjør vi?

 • Valg av CMS og tekniske løsninger
 • Kjernen
 • Strukturkart
 • Wireframe
 • Design
 • Programmering
 • Brukeropplæring
 • Testing
 • Vedlikehold

Kundefordeler

 • Full kontroll og eierskap til eget innhold
 • Intuitive verktøy for utforming av sider og dynamisk innhold
 • Økt synlighet og søkemotor posisjonering

Skreddersydd for deg

En nettside skal være skalerbar og enkel å oppdatere. Derfor er det viktig for oss å levere løsninger som er enkel i bruk. Vi designer alle sider fra bunnen av med moduler i fokus. Du kan se på dette som et sett med innholdsbrikker, som for eksempel en tekstbolk, et bildegalleri, en video eller en rad med oversikt over ansatte. Å legge til en ansatt, endre bilde, endre rekkefølge eller oppdatere informasjon skal ikke ta mer enn 2 minutter. Du fokuserer på innholdet, mens malverket tar seg av presentasjon og utseende.

Se et eksempel på hvordan kunder jobber med nettsider vi leverer:

Valg av riktig teknologi

Vi har levert nettsider i over 20 år. Teknologien endrer seg stadig, og vårt ansvar er å følge med og holde oss oppdatert på det siste innen webteknologi. WordPress er en plattform som fremdeles er aktuell og som ligger bak 43% av alle nettsider (2023 tall). Men utviklingen rundt headless CMS og moderne frontend er noe vi beveger oss mer mot og de siste nettsidene vi har levert er med Storyblok som CMS og Gatsby JS eller Next JS som frontend.

Det er mange måter å lage en nettside på, og det finnes ikke en fasit over hva som er det beste valget. Valg av teknologi kommer ned til flere faktorer vi vurderer sammen med dere.

Forsiden til hagal.com

Nettsiden til Hagal ble laget med WordPress som headless CMS og frontend er statisk generert med Gatsby JS

Vi er superfornøyde med å ha valgt Big Fish som vår samarbeidspartner. I løpet av tre måneder har vi planlagt, utviklet og lansert Hagals nye webside. Det hadde ikke vært mulig uten teamets engasjement, gode prosesser og effektive oppfølging.

– Hagal for hagal.com

Topp ytelse og lavere utslipp

En nettside som tar lang tid å laste inn blir forlatt, og en nettside som ikke dukker opp i søk blir ikke besøkt. Hastighet er derfor en prioritet hos oss, fordi vi vet at det er viktig for brukeropplevelsen. Dette betyr å optimalisere bilder, gjøre koden og filer så små som mulig og sørge for at brukeren ikke må vente for å lese mer innhold på siden. Samtidig krever en optimalisert nettside mindre data og energi, noe som gjør den grønnere! Les mer om hvordan vi utviklet Lovdatas salgsside for Lovdata Pro

Lovdata Pro salgsside resultat i Google Lighthouse

Med verktøy som Googles Lighthouse tester vi alle nettsider for å sørge for så god ytelse som mulig

SEO og universell utforming

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å fortelle søkemotorer om innholdet ditt. Dette betyr at struktur, tagger og innholdet må være riktig tilpasset. Hastighet, responsivt design og universell utforming er også blitt en større faktor hos Google. Universell utforming (UU) er satt som et krav for nettsider og vi sørger for at nettsidene vi leverer utfyller kravene. Dette kan være fontstørrelser, fargekontraster og navigering kun med tastatur. Det er et omfattende arbeid, men en viktig del av utviklingen vi tar på alvor.

Web-app og tjeneste

Vi leverer også web-apper, nyttige for dine kunder. Det kan være en “min side” for brukerne dine, en effektiv nettbutikk for produktene dine eller et kontrollpanel med interaktive grafer.

Marbly Portfolio

Marbly Portfolio er en webapp hvor brukere kan se og analysere sitt strømforbruk.

Klar for neste steg mot din nye nettside?

Ta kontakt med daglig leder og designer Trude, så tar vi en prat og finner en løsningen som du får best utbytte av.

Trude Svardal, daglig leder og designer

Trude Svardal
Daglig leder og designer
trude@bigfish.no

Flere tjenester

Konsept og strategi

Konsept og strategi

Hva er en visuell profil?

Hva er en visuell profil?

Hjelp med UX/UI?

Hjelp med UX/UI?