← Tilbake til artikler | Publisert: 3/8/2021

Big Fish fisker i Florø

– Når Big Fish etablerer nye kontorer velger vi kun fra de røffeste, vakreste stedene, sier Trude.

Helt objektivt, selvsagt. Trude har tidligere hatt kontor i vakre, arktiske Tromsø, eller Nordens Paris om du vil. Nå har hun tatt med seg kontoret lengst vest i havgapet og byen hun vokste opp i.

– Florø har så mange spennende bedrifter og næringsliv nå, fortsetter hun. Ikke bare brygges den kjempepopulære Kinn-ølen her, men noen av de aller fremste på Extended reality (XR, VR og AR)-utvikling i Norge sitter nede i gata og produserer de mest innovative og gøye tingene man kan tenke seg å gjøre på teknologifronten i 2021. I tillegg ser man at det er mye spennende som skjer på bærekraft, med hydrogen, landbasert oppdrett, bærekraftige verft og ikke minst elektrifiseringen av båter. Bærekraft ligger Big Fish sitt hjerte veldig nært. – Jeg er kjempeimponert over å følge utviklingen av byen som jeg ikke har bodd i på 16 år. Byen er seg selv lik og jeg får stadig flashbacks til ungdomstida, men det er noe nytt i lufta og det er gøy å legge merke til.

Hun mener flere bedrifter burde la ansatte ta med seg jobben til andre steder, om det er behov for det. Med dagens teknologi (spesielt etter korona) og tilgjengelige kollegaer går samarbeidet smertefritt. Flyttingen har utelukkende bidratt til nye nettverk og oppdrag for Big Fish. Savner hun den kreative gjengen er Oslo aldri langt unna.

En viktig ting har Trude tatt med seg fra Nord Norge; der kan alt diskuteres over en kaffekopp. Så kjære Florøfolk, Kinninger, Sunnfjordinger, Førdianere, Vestlendinger og Sogn og Fjordinger. Ta gjerne kontakt med Trude!

Lignende artikler

Øko-vandalisme? Ja, takk

4/25/2023

Øko-vandalisme? Ja, takk

Kreativitet på lån: Frida

2/12/2021

Kreativitet på lån: Frida

Lovdata sin nye visuelle profil

2/12/2021

Lovdata sin nye visuelle profil

Nytt boligprosjekt i marka!

10/28/2020

Nytt boligprosjekt i marka!