← Tilbake til artikler | Publisert: 2/12/2021

Kreativitet på lån: Frida

Det er både gøy og lærerikt å kunne «låne» kompetansen til andre. Korona har dessverre gjort det vanskelig å ta inn studenter og praktikanter, men vi koser vi oss med å se hvor langt Frida har kommet på kort tid!

Det å kunne tilby studenter, nyutdannede eller freelancere en kontorplass og et springbrett inn i arbeidslivet, er en fin måte å bli kjent med nye kreative hoder på. Nyutdannede utfordrer måten vi tenker og gjør ting på og bidrar med fersk kunnskap og nysgjerrighet.

Den kreative illustratøren

Frida Strømme er illustratør og grafisk designer utdannet ved KMD. For tiden studerer hun for å bli front end-utvikler og er styreleder og designer i A3 Kommunikasjon. I tillegg tar hun løpende illustrasjonsoppdrag gjennom sitt eget selskap, Kløpinne. Hun har mange baller i luften, men den røde tråden i arbeidet hennes er og har alltid vært god historiefortelling.

«I januar 2019, rett før jeg skulle gå i gang med bachelorprosjektet mitt på KMD, tilbrakte jeg en måned i praksis hos Big Fish. Jeg ønsket å finne en praksisbedrift som var opptatt av bærekraft og miljøspørsmål, og ble derfor glad da jeg fikk være med. Big Fish var mitt første ordentlige møte med designverden utenfor min egen studieboble, og jeg følte meg heldig som fikk tilbringe tiden med dette lille designbyrået, bestående av veldig hyggelige, jordnære og dyktige folk.» Frida Strømme

Old man and the sea illustrasjon

Hemingways The old man and the sea, av Frida

Selvstendig og lærevillig

Big Fish er et lite byrå som er avhengig av å kunne utnytte våre interne ressurser effektivt. Derfor er vi helt avhengig av folk som viser initiativ og som tør og ta selvstendige valg.

«Frida leverte ikke bare på bestilling – hun deltok aktivt i diskusjoner og kom med egne løsningsforslag på utfordringene vi satt med. I tillegg til å ha en unik og spennende strek, er det egenskaper som får deg langt i denne bransjen.» Christine Arnesen

Håper snart å kunne invitere nye inn!

Ved å slippe nye inn, blir vi utfordret på måten vi tenker på og lærer nye praksiser innen vår egen bransje – en bransje som aldri står i ro. Som et etablert byrå har vi dessuten mulighet til å gi andre verdifull erfaring – noe vi anser som et viktig samfunnsansvar. Derfor har vi i Big Fish satt oss et mål om at vi alltid skal ha en praktikant eller freelancer sittende hos oss. For tiden er dette vanskelig, men vi satser på å komme sterkere tilbake og håper at vi snart kan invitere nye inn til oss!

 

Lignende artikler

Øko-vandalisme? Ja, takk

4/25/2023

Øko-vandalisme? Ja, takk

Big Fish fisker i Florø

3/8/2021

Big Fish fisker i Florø

Lovdata sin nye visuelle profil

2/12/2021

Lovdata sin nye visuelle profil

Nytt boligprosjekt i marka!

10/28/2020

Nytt boligprosjekt i marka!