← Tilbake til artikler | Publisert: 10/27/2020

Hvorfor jobbe med et lite byrå?

Sammenlignet med andre kommunikasjonsbyråer og designbyråer, er Big Fish ganske små. For oss er det et bevisst valg, fordi det betyr at vi kan jobbe tettere med færre kunder og etablere langvarige og gode relasjoner. For deg som kunde betyr det kort vei, rask hjelp og hyggelige svar.

Personlig oppfølging

Når du samarbeider med Big Fish, får du tett og personlig oppfølging av de som faktisk utfører det kreative arbeidet. For oss blir samarbeidet et «vi» fremfor «oss og dere». Vi ønsker å bli ansett som en intern ressurs som har prosjektet og dets beste i bakhodet, også utenfor arbeidstiden.

Som regel er vi et team på minimum tre, der alle er involvert fra første møte. Dette gjør at vi er flere som kjenner dere og kan dra nytte av hverandre i den kreative prosessen. Målet vårt er at vi skal forstå deg så godt at vi kan forutse kommende behov og alltid levere litt mer enn du forventer.

Vi er superfornøyde med å ha valgt Big Fish som vår samarbeidspartner. I løpet av tre måneder har vi planlagt, utviklet og lansert Hagals nye webside. Det hadde ikke vært mulig uten teamets engasjement, gode prosesser og effektive oppfølging. De har vært en verdifull sparringspartner og rådgiver, som har sørget for at vår nye visuelle identitet har blitt ivaretatt og implementert på en flott måte på web. Et knirkefritt samarbeid.

Mona Øverby
Head of Marketing, Communications and Sustainability at Hagal

Her kan du lese hvordan andre beskriver samarbeidet med oss.

Høy prioritet

For et mindre byrå er du en større kunde. Enkelt og greit. Fornøyde kunder er det vi lever av, og vi strekker oss langt for å levere – også når behovene oppstår på kort varsel. 

Effektiv ressursbruk og rask respons

Færre folk betyr også færre mellomledd, som igjen betyr raskere beslutningsprosesser og effektiv ressursbruk. Mindre teams reagerer raskere enn større, og vi tilpasser oss nye behov og endringer som oppstår underveis. For deg som kunde er det kort vei til både designer og utvikler, og terskelen er lav for å ta opp telefonen og be om råd.

Ønsker du en uforpliktende prat for å finne ut om vi er det riktige byrået for dere? Ta kontakt da vel!

 

Lignende artikler

Hvordan er det å jobbe med Big Fish?

10/27/2020

Hvordan er det å jobbe med Big Fish?

Kommunikasjon mot grønnvasking

10/19/2020

Kommunikasjon mot grønnvasking

Du får ikke Netflix på kassettspilleren din

2/7/2020

Du får ikke Netflix på kassettspilleren din

Retten til å reparere

1/10/2019

Retten til å reparere