← Tilbake til artikler | Publisert: 10/27/2020

Hvordan er det å jobbe med Big Fish?

Lurer du på hvordan det er å jobbe med oss? Dette sier noen av kundene våre.

Hagal

Vi er superfornøyde med å ha valgt Big Fish som vår samarbeidspartner. I løpet av tre måneder har vi planlagt, utviklet og lansert Hagals nye webside. Det hadde ikke vært mulig uten teamets engasjement, gode prosesser og effektive oppfølging. De har vært en verdifull sparringspartner og rådgiver, som har sørget for at vår nye visuelle identitet har blitt ivaretatt og implementert på en flott måte på web. Et knirkefritt samarbeid.

– Mona Øverby, Head of Marketing, Communications and Sustainability

Bravo

Vi gledet oss til alle utkast, og fikk også et resultat som overgikk våre høye forventninger.

Bravo tok kontakt med Big Fish for å få en oppdatering av branding etter flere år med vekst. Prosessen med Big Fish var svært fornøyelig, de forstod våre ønsker og behov gjennom arbeidsmøter og workshops. Dialogen var meget god, responstid og tilbakemeldinger likeså. Vi gledet oss til alle utkast, og fikk også et resultat som overgikk våre høye forventninger. Å jobbe med Big Fish anbefales på det sterkeste, man kommer ut av prosessen inspirert av å jobbe med denne kreative og blide gjengen.

– Mikael Osen, CEO

Eiendom Norge

Vi har jobbet med Big Fish på flere prosjekter og kan anbefale dem på det varmeste. De er profesjonelle, kreative og effektive.

– Erik Lundesgaard, Sjef for kommunikasjon og politikk

Hvorfor bør du velge et mindre byrå?

4Service

Jeg opplever at jeg alltid får litt mer, og jeg digger å samarbeide med Big Fish.

Big Fish har hjulpet oss i 4Service med flere av våre prosjekter, med alt fra konsepter, utforming av hjemmesider og designmanualer til kule animasjoner. Jeg har hatt gleden av å jobbe veldig tett med dem og virkelig fått ta del i prosessene sammen de. De er en gjeng med pasjonerte, kunnskapsrike, engasjerte og herlige mennesker. De er flinke til å kommunisere med kundene sine gjennom hele prosessen, forutser gjerne behovene jeg har og gjør alt for å presentere det perfekte produktet. Jeg opplever at jeg alltid får litt mer og jeg digger å samarbeide med Big Fish. Anbefaler de på det varmeste!

– Annica Anderson, Leder Event og Konferanse

Miliarium Bolig

Big Fish er en solid samarbeidspartner som leverer høy kvalitet og som har et meget kompetent team.

Vårt samarbeid med Big Fish har vært og er meget bra. De er gode på design, er kreative og innovative. De har blant annet levert en super nettside og film som gir akkurat den følelsene vi ønsket den skulle gjøre. Big Fish er en solid samarbeidspartner som leverer høy kvalitet og som har et meget kompetent team.

– Eileen Vammervold Dreyer, Salgs- og markedsdirektør

2Care

Big Fish har vært dyktige i håndtering av omprofileringen til 2Care for oss, og respondert på meget korte tidsfrister. Vi er meget godt fornøyd med logoutforming og hjemmesider.

– Knut Blom, Administrerende direktør

 

Aksept, Kirkens Bymisjon

De jobber både med hode og hjerte, og vi har vært fornøyde hele veien

Vil på det sterkeste anbefale Big Fish! De har blant annet laget profilen til vårt hiv-forebyggende arbeid. De jobber både med hode og hjerte, og vi har vært fornøyde hele veien.

– Thea Mæhlum, Prosjektleder

Datametrix (Telenor Inpli)

De er lette å samarbeide med, faglig tunge og leverer alltid til avtalt tid og kostnad.

Big Fish bistod oss i navneutviklingsprosess da vi slo sammen virksomhet i Norge og Sverige, og skulle samles under ett felles brand og felles identitet. Vi var på jakt etter et særpreget og registrerbart navn som ville fungere godt i Skandinavia. Big Fish tok oss gjennom workshops for å bli godt kjent med selskapene før navneforslag og visuell look og grafiske elementer ble utviklet. Big Fish er et meget kompetent byrå som har bistått oss i ulike prosjekter. De er lette å samarbeide med, faglig tunge og leverer alltid til avtalt tid og kostnad.

– Ingvild Apold, Markedssjef 

Gastro Catering

Dyktige og profesjonelle ansatte som leverer raskere og med høyere kvalitet skal du lete lenge etter.

Gastro sin opplevelse av å jobbe med Big Fish har vært helt upåklagelig. Dyktige og profesjonelle ansatte som leverer raskere og med høyere kvalitet skal du lete lenge etter. Takker også for god «input» og «tips» på feedback som har gjort at resultatet er blitt utmerket. På bakgrunn av vår erfaring vil jeg anbefale Big Fish på det sterkeste til andre om man har behov for nettside- og logoutvikling.

– Alba Segovia Ødegaard, Salg- og markedskoordinator

Stiftelsen Gullruten

Big Fish har levert alt av grafisk utforming til Gullruten de siste årene; alt fra trykksaker til nettsider og ikke minst selve varemerket vårt, Gullrute-statuetten. Vi er kjempefornøyde og er spesielt glade for å få jobbe med dyktige Christine, som fikser alt i en fei og alltid er hjelpsom og positiv.

– Tina Brandt, Prosjektleder

YSA Design

Det er fantastisk å jobbe med Christine i Big Fish fordi hun stiller alltid opp på kort tid og leverer på ønsker, kvalitet og tid! Det gjør min jobbhverdag veldig mye lettere, og i tillegg er hun alltid i godt humør, uansett hvor vanskelig man er!

– Isabel Johannsdottir, Administration & Marketing Manager

Becour

Big Fish er en trygg samarbeidspartner som har høyt faglig engasjement og kompetanse.

– Lise Ulriksen, Director of Brand and Marketing

Becour har hatt glede av å samarbeide med Big Fish siden 2018. De er små i antall og STORE i leveranse. Kan ikke annet enn å anbefale dem videre på det varmeste.

– Hans Petter Kildal, Managing Director

Michelet & Co

Advokatfirmaet Michelet & Co AS startet sitt samarbeid med Big Fish i 2015. Big Fish har blant annet utformet vår webside, utarbeidet våre Agendaer som vi sender våre samarbeidspartnere både innenlands og internasjonalt, samt diverse markedsmateriell. Vi er meget fornøyd med utelukkende god service, profesjonalitet og deres kreative kunnskap.

– Stine Alfredsen, Office Manager

Vi tar gjerne en uforpliktende prat hvis du ønsker å bli litt bedre kjent med oss og hva vi kan levere!

Lignende artikler

Hvorfor jobbe med et lite byrå?

10/27/2020

Hvorfor jobbe med et lite byrå?

Kommunikasjon mot grønnvasking

10/19/2020

Kommunikasjon mot grønnvasking

Du får ikke Netflix på kassettspilleren din

2/7/2020

Du får ikke Netflix på kassettspilleren din

Retten til å reparere

1/10/2019

Retten til å reparere