← Tilbake til artikler | Publisert: 4/7/2021

Øk synligheten til din virksomhet med en sterk visuell profil

Oppgaven til en visuell profil er å bygge og styrke selskapets identitet og merkevare. Den skal formidle og overbevise. Både ansatte i bedriften og kunder skal kunne relatere til og gjenkjenne det de ser. Derfor bør det visuelle være forankret i selskapets faktiske verdier og strategi.

Den skal formidle og overbevise. Både ansatte i bedriften og kunder skal kunne relatere til og gjenkjenne det de ser. Derfor bør det visuelle være forankret i selskapets faktiske verdier og strategi.

Vi leverer nesten aldri kun en logo, og aldri uten først å ha hatt workshops og møter der vi blir kjent med oppdragsgiver. Vår oppgave er å stille de riktige spørsmålene som utfordrer deg til å konkretisere og å sette ord på ting. Deretter omgjør vi disse ordene til visuelle uttrykk. Det er vår jobb å forstå din bedrifts bransje, målgruppe, strategiske posisjon og interne kompetanse, og å bake dette inn i den visuelle profilen. Les om hvordan vi jobbet med Lovdata og deres nye profil.

Alle bedrifter trenger ikke nødvendigvis maler for konvolutter og brevark, innredning av butikker, uniformering av ansatte eller foliering av biler, men mange har godt av en solid visuell profil – noe litt mer enn kun en logo.

Ny logo, visuell profil, identitet, branding, re-brand eller merkevare? Kjært barn har mange navn.

Sitter du på gjerdet og lurer på hva du (egentlig) trenger og hva det koster?  for en digital kaffe, så kan vi raskt kartlegge hva vi kan gjøre for deg!

Lignende artikler

God historiefortelling er nøkkelen til en sterk merkevare

11/9/2023

God historiefortelling er nøkkelen til en sterk merkevare

Hva er egentlig en visuell profil?

2/11/2022

Hva er egentlig en visuell profil?

Øk synligheten med en grønnere nettside

1/12/2022

Øk synligheten med en grønnere nettside

Designmagi

5/5/2021

Designmagi