← Tilbake til artikler | Publisert: 11/4/2020

Bygget som gir energi!

Tenk om man kunne dra fra jobb med mer energi enn det man hadde da man kom? Med Parallell har Skanska utviklet et bygg der nettopp dette er ambisjonen.

Mange av oss tilbringer nesten 90% av døgnet innendørs og de fleste av dagens våkne timer på jobb. Derfor er det viktig med kontorbygg som ivaretar medarbeidernes behov og velvære – med fokus på kvaliteter som rett belysning, luft og design som hjelper ansatte med å være mer sosiale og aktive

Parallell sertifiseres i henhold til den internasjonale standarden for helse og velvære i bygg, WELL Building Standard. Prosjektet har allerede oppnådd WELL Core Gold-presertifisering som det første prosjektet i Norge. I tillegg skal bygget sertifiseres med BREEAM-NOR til nivå Excellent. Bygget ble kåret til månedens prosjekt av Grønn byggallianse oktober 2020 for denne satsingen.

– Det er spesielt moro å få jobbe med et byggeprosjekt som tenker nytt og satser friskt, og vi ønsket å skape en profil med samme energi og glede – Christine Arnesen, designer i Big Fish.

Du kan lese mer om prosjektet her

Har samarbeidet siden 2016

Big Fish har tidligere bistått Skanska med profilering og markedsføringen av Workplace Oo på Storo, og med konferansen Rethink Office.

 – Skanska er en erfaren oppdragsgiver som vet at profilen skal bære markedsføringen av et bygg i flere år. Vi blir involvert tidlig i prosessen og får lære om deres ambisjoner, arkitektenes visjoner og hvilke utfordringer de eventuelt står overfor. Det gjør at vi står bedre rustet til å levere nyttig materiale – Christine Arnesen.

 

Lignende artikler

Hva er egentlig en visuell profil?

2/11/2022

Hva er egentlig en visuell profil?

Øk synligheten med en grønnere nettside

1/12/2022

Øk synligheten med en grønnere nettside

Designmagi

5/5/2021

Designmagi

Øk synligheten til din virksomhet med en sterk visuell profil

4/7/2021

Øk synligheten til din virksomhet med en sterk visuell profil