Parallell er et nytt kontorbygg midt i knutepunktet på Løren. SKANSKA satser på å skape et energigivende kontorbygg.

Kunde

Skanska

Jobb

Identitet / Web

Parallell er konstruert for å sikre gode lysforhold og naturlig daglys i alle deler av bygget. Lys, nyanser, skygger og lekenhet inspirerte arbeidet med de visuelle elementene og fargepaletten i profilen. Hensyn til leietakere og medarbeideres helse og velvære er integrert både i arkitektur og innredning av bygget. Vi ønsket å fremheve de positive effektene dette har ved å skape et energiske og givende uttrykk for prosjektet.

I en verden der man kan drukne i tekniske spesifikasjoner og uttrykk legger vi vekt på enkelhet. Vi ønsker å gi potensielle leietakere noe de kan forholde seg til og huske. Parallell er kontorbygget som gir energi. Enkelt og greit.