← Tilbake til artikler | Publisert: 11/9/2020

Moderne coworking-konsept fortsetter å vokse

Tribe Oslo er et coworking-konsept som først ble utarbeidet for kontorbygget Valle Wood. Nå har det åpnet en Tribe på Skøyen, og snart dukker det opp en på Økern.

Big Fish ble hyret inn av 4Service da de, i samarbeid med NCC, ønsket å skape et aktivt servicekonsept i første og andre etasje i signalbygget Valle Wood. Konseptet skulle blant annet romme et møteromssenter, coworking-område og en restaurant.

Vi ønsket å skape noe mer enn et vanlig kontorfellesskap eller kantine. Det vi ønsket å skape var en destinasjon med et innehold som ga energi, aktivitet og ikke minst et fantastisk mat- og servicetilbud til leietakerne gjennom hele døgnet i Valle Wood, Marius Pedersen, Direktør Salg & Marked i 4Service.

Navnet og konseptet Tribe er delvis inspirert av bygget Valle Wood, som er Norges største næringsbygg i massivtre. Men det viktigste var at det skulle skape et fellesskap og tilhørighet for de som har kontorplasser her. Det å se og møte andre er utrolig viktig, og ved å skape en tydelig identitet ønsket vi å gi et fundament for et sosialt og inkluderende fellesskapChristine Arnesen, designer i Big Fish.

Her kan du lese mer om Tribe-konseptet

Join the Tribe

Join the Tribe

Konseptet vokser

Tidligere i år åpnet 4Service Tribe Skøyen på Harbitz Torg, og nå er det offisielt at Tribe også blir å finne på Økern Portal.

4Service er gode på å tenke helhet og langsiktig. De sikter skyhøyt, og for oss som byrå er det utrolig moro å få bli med på ferden, Christine Arnesen.

Big Fish har også bistått 4Service med å utvikle et konsept og visuell profil for deres kontor- og møteromssenter i Bodø, og med en rekke andre konsepter for deres service- og serveringstilbud.

Lignende artikler

God historiefortelling er nøkkelen til en sterk merkevare

11/9/2023

God historiefortelling er nøkkelen til en sterk merkevare

Hva er egentlig en visuell profil?

2/11/2022

Hva er egentlig en visuell profil?

Øk synligheten med en grønnere nettside

1/12/2022

Øk synligheten med en grønnere nettside

Designmagi

5/5/2021

Designmagi