Hagal

Nye nettsider til det norske teknologiselskapet Hagal

Hagal ønsket en ny nettside som skal vise at de er en reell utfordrer og et selskap som er verdt å følge med på både i Norge og internasjonalt. De ønsket en nettside som reflekterte deres formål og vekstambisjoner, slik at de kan fortelle historien deres på en engasjerende og inspirerende måte.

Hagal, et norsk selskap som kan styre nye og brukte batterier helt ned på cellenivå. Teknologien deres forlenger levetiden til nye batterier og gir brukte batterier et nytt liv. Med Hagals Rebel-teknologi kan EV-batterier få nytt liv i stasjonære energilagringssystemer.

Hagal spiller en stor rolle videre inn i det grønne skiftet og det liker vi!

Hastighet, tilgjengelighet og oppbygning er ikke bare nødvendig for en god brukeropplevelse, det er viktige faktorer for søkemotoroptimalisering.

Vi er superfornøyde med å ha valgt Big Fish som vår samarbeidspartner. I løpet av tre måneder har vi planlagt, utviklet og lansert Hagals nye webside. Det hadde ikke vært mulig uten teamets engasjement, gode prosesser og effektive oppfølging. De har vært en verdifull sparringspartner og rådgiver, som har sørget for at vår nye visuelle identitet har blitt ivaretatt og implementert på en flott måte på web. Et knirkefritt samarbeid.

Mona Øverby
Head of Marketing, Communications and Sustainability at Hagal

 

 

Nettsiden er utviklet med brukeren i sentrum. Med WordPress som innholdssystem og Gatsby JS på frontend gir vi kunde mulighet til å redigere og skape nytt innhold enkelt samtidig som nettsiden serveres ferdig-generert til brukeren via et bredt innholdsleveringssystem.