Becour
  • kunde

    Becour

  • tjeneste

    Animasjon / Innhold / Nettsider / Visuell identitet

  • becour.com

Et firma med ambisiøse planer om å transformere markedet for fornybar energi

Becour ble etablert med en ambisjon om å revolusjonere markedet for fornybar strøm med garantert opprinnelse. Big Fish har fungert som Becours kommunikasjonsavdeling helt siden selskapet ble etablert i 2018 og har levert konsepter og innhold etter behov i takt med at selskapet har vokst og utviklet seg.

Vår utfordring var å bygge et interessant konsept med en troverdig historie om noe så tradisjonelt og hverdagslig som strøm. Som et ungt selskap har Becour også måttet etablere seg som en troverdig og pålitelig aktør, både for strømprodusenter og -forbrukere.

Den visuelle profilen og merkevaren er bygget på prinsippene om åpenhet og transparens. Logoen er designet som et kvalitetsstempel, paletten består av varme og naturlige toner, og språket er presist og ukomplisert.

Becour har hatt glede av å samarbeide med Big Fish siden 2018. De er små i antall og STORE i leveranse. Kan ikke annet enn å anbefale dem videre på det varmeste.

Hans Petter Kildal, Managing Director

Arbeidet med plattformen REact Marketplace begynte i 2019, da Becour ønsket en digital løsning – “litt som hotels.com for bedrifter som skal kjøpe strøm”. REact Marketplace representerer en total omvelting av et marked som har vært preget av lite transparens og ineffektivitet.

I 2021 lanserte Becour en egen kundeplattform i REact-universet, hvor bedrifter selv kan håndtere og fornye sine kontrakter. Dashboardet gir bedrifter en oversikt over deres eget energiforbruk, og hvor mye av dette som per i dag dekkes av fornybar strøm. Gitt at brukeren har oppgitt tilstrekkelig data, kan dashboardet vise status helt ned til lokale konsumeringspunkt, som fabrikk, kontor eller butikk. I tillegg presenterer det kraftverk med tilgjengelige garantier som kan dekke det gjenværende forbruket.