Vår visjon er å bidra til å minske verdens bærekraftsutfordringer gjennom vår kunnskap og kreativitet

Big Fish består av en gjeng engasjerte og kreative hoder. Vi bruker vår kunnskap innen design og webutvikling til å fremheve og synliggjøre våre kunder og deres tiltak, og dekker hele Norge – fra Oslo til Tromsø.

Mye har skjedd på miljøfronten de siste årene, og aktivistene er ikke lenger de eneste som vil ha bærekraftig løsninger. Dette byr på mange spennende muligheter for nytenkning på tvers av samfunnet. Vi opplever ofte at folk med gode ideer sliter med å kommunisere visjonene ut til omverdenen. Det er dette vi kan bidra med.

Intet oppdrag er for lite, og intet for stort. Har du en god intensjon og en god idé ønsker vi å hjelpe til med å realisere den.

Ta kontakt med oss i dag!

Idé

Innsikt

Kommunikasjon

God kommunikasjon handler om historiefortelling og evnen til å vekke følelser. Det handler om å bygge en gjenkjennelig identitet med de riktige assosiasjonene. Det handler om å skape engasjement og troverdighet. 

Vårt team av grafiske designere utvikler visuelle profiler og konsepter som formidler verdier og kompetanse på tvers av flater.